Talen

  • Nederlands
  • English
  • Français

Hotel Bouillon

Wordt gerenoveerd

Beste Klant,

Hotel Bouillon wordt momenteel gerenoveerd.

Onze Brasserie Bouillon is echter reeds geopend.

Indien u wenst te overnachten in Bouillon kan u altijd terecht bij Hotel Cosy ons zuster hotel.

Meer informatie: site: www.hotelcosy.be I email: info@hotelbouillon I tel: +32 491 34 08 97

Prachtig gelegen Hotel Bouillon

Genieten in de Belgische Ardennen

Aan de rand de stad Bouillon, aan de Pont de France, tegenover de burcht van Godfried, sleutelfiguur van de eerste Kruistocht, biedt het hotel Bouillon u 10 bekoorlijke en gerenoveerde kamers in een uniek kader.

In de traditionele Brasserie Bouillon laten we u graag genieten van een heerlijke klassiekers, met passie bereid door onze chef.

Een grote selectie streekbieren perfect geserveerd staan klaar voor u.

's Morgens hebben we in onze ontbijtzaal een heerlijk ontbijtbuffet voor u, met vers fruitsap, croissants, lokale specialiteiten, verse pannenkoekjes, scharreleieren...

In de buurt van het hotel kan kosteloos geparkeerd worden. Er is ook een gratis garage voor de fietsen. Een overdekte staanplaats voor autos en motorfietsen is er op aanvraag. In het volledige hotel is er gratis wifi. 

Hotel Brasserie Bouillon

Hotel in het hart van de Ardennen

<p>Vallei van de Semois</p>
<p>Land van de Semois</p>
<p>Toerisme Ardennen</p>
<p>Ardennen ham</p>
<p>Spa Ardennen</p>
<p>Bouillon hotel&nbsp;</p>
<p>Bouillon brasserie</p>
<p>Tourisme Bouillon</p>

De vallei van de Semois staat bekend als toeristische trekpleister in de Ardennen. Hotel Bouillon in Bouillon net onder het kasteel van Bouillon aan de Pont de France is ideaal gelegen. Dit gerenoveerde hotel met haar grote Brasserie Bouillon ligt centraal om aan het toerisme in de Ardennen deel te nemen. Hotel Bouillon is een charme hotel in de Ardennen regio, langs de oevers van de Semois. Het ligt aan de Porte de France, op het einde van de Pont de France, recht tegenover het Kasteel van Bouillon. Het was vroeger Hotel de la Semois en daarvoor Hotel du pont France.

Webdesign by Cherto 

www.cherto.be

 

Brasserie Bouillon